Найкраща відповідь на питання

Де купити насіння оптом

Жоден виробник не може надати такий великий вибір та низьку ціну на пакетоване насіння овочів. Найширший асортимент найпопулярніших сортів та гібридів з високою схожістю гарантує вам великий урожай.

Насіння купити від ТМ Сійко - це найкращий вибір, вигідна ціна, гарантія якості та позитивні відгуки покупців. За підтримки професійних насінників та селекціонерів, а також за запитами наших покупців - фермерів, тепличних комбінатів, городників-аматорів, агрономів та оптовиків с/г продукції, нами представлені найкращі гібриди та сорти насіння, які Ви можете купити.

У каталог зібрано насіння овочів, яке успішно пройшло випробування часом і стало класичним, дає 100% схожість і високу врожайність. Це дозволяє нашим клієнтам насіння купити за низькими оптовими цінами, із швидкою доставкою по всій Україні. У нашому асортименті представлені для покупки насіння томатів, огірків, баклажанів, кабачків, перцю, капусти, моркви, буряків, кропу, петрушки, салатів, патисонів, кавуна та дині, професійне голландське та французьке насіння, насіння з польші, інші популярні та насіння овочів. Доставка по всіх регіонах: Харків, Київ, Дніпро, Запоріжжя, Одеса, Кривий Ріг, Суми, Вінниця та ін.

Насіння перця

ТМ Сійко

Насіння огірків

ТМ Сійко

Насіння Моркви

ТМ Сійко

Насіння кавуна

ТМ Сійко
Головна
Каталог
Меню
Блог