vaga |
15г |
---|
Кабачок Гайдамака
7.50 грн
Ранньостиглий сорт для відкритого і закритого грунту. Період від сходів до технічної стиглості 38-42 днів. Рослина кущового типу, бічні пагони короткі. Плоди подовжено-циліндричної форми, біля основи ребристі, середньою масою 300-500г. Забарвлення молодих плодів зеленувато-біла, смакові якості відмінні. Сорт відносно стійкий до борошнистої роси. Рекомендується для використання в домашній кулінарії і консервації.
Category: Кабачок
Additional information
Related products
Кабачок Аспірант
7.50 грн
Ранньостиглий сорт, вегетаційний період від масових сходів до перших зборів складає 38 днів. Сорт характе- ризується дружною віддачею врожаю. Рослина кущової форми, компактне, без бічних пагонів. Сортотип цукіні. Плоди циліндричні, довжиною 17-20 см, діаметром 4-6 см, масою 500-800 грам, кора тонка світло-зеленого кольору (практично біла). М'якоть біла, соковита. Сорт стійкий до борошнистої роси.
Кабачок Білоплідний
7.50 грн
Кабачок Грибовський
7.50 грн
Кабачок Золотінка
8.00 грн
Ранньостиглий сорт (вступає в плодоношення на 45-55 день з моменту появи сходів). Рослина кущова, компактна. Зрілий плід золотисто-жовтого кольору, овальної форми, масою 0,7-1,3кг. Шкірочка щільна, м'якоть товста, солодкувата, жовтого кольору. Смакові якості плодів відмінні. Плоди можуть зберігатися до нового врожаю.
Кабачок Цукеша
7.50 грн
Кабачок Чаклун
7.50 грн
Ранньостиглий сорт з тривалим періодом плодоношення. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 40-45 днів. Рослина кущового типу. Плоди циліндричної форми, світло-зеленого забарвлення, довжиною 15-20см, масою 400-600г. М'якоть ніжна, соковита, біло-кремового кольору. Сорт відносно стійкий до хвороб. Використовують в кулінарії для приготування овочевих страв, консервування та соління.
Кабачок Чорний красень
7.50 грн
Середньоранній сорт. Вегетаційний період від сходів до технічної стиглості 45-55 днів. Рослина кущового типу. Плоди темно-зеленого кольору, циліндричні, слаборебристі, довжиною 16-20см, масою 900-1500г. М’якуш світло-зеленого кольору, соковитий, гарних кулінарних якостей. Плоди придатні для консервування та домашньої кулінарії.