| vaga |
2г |
|---|
Капуста Бірюза / Biriuza
6.00 грн
Пізньостиглий високоврожайний сорт. Від сходів до технічної стиглості 130-150 днів. Прекрасно зберігається. Головка округла, щільна, вагою 2-3,5 кг. Стійкий до розтріскування. Ідеально підходять для споживання у свіжому вигляді в зимовий період і для квашення.
Категорія: Капуста
Додаткова інформація
Схожі товари
Капуста Iюньська
5.00 грн
Пізньостиглий сорт (від повних сходів до технічної стиглості 145-160 днів). Качани великі, округло-плоскі, щільні, стійкі до розтріскування. Ідеально підходять для споживання у свіжому вигляді в зимовий період. Маса качана 2,0-4,0 кг. Сорт транспортабельний, прекрасно зберігається протягом 6-7 місяців. По мірі зберігання смакові якості качанів поліпшуються.
Капуста Амагер
Капуста Білосніжка
5.00 грн
Капуста До весни
5.00 грн
Пізньостиглий сорт (від повних сходів до технічної стиглості 145-160 днів). Качани великі, округ- ло-плоскі, щільні, стійкі до розтріску- вання. Ідеально підходять для спожи- вання у свіжому вигляді в зимовий період. Маса качана 2,0-4,0 кг. Сорт транспортабельний, прекрасно зберігається протягом 6-7 місяців. По мірі зберігання смакові якості качанів поліпшуються.
Капуста Колобок F1
6.00 грн
Пізній гібрид встигає на 150 день після посівів. Відрізняється високими смаковими якостями, листя соковиті, білі без гіркоти. Качани масою до 5 кг. округлі щільні, підходять для засолювання, квашення, споживання в свіжому вигляді. Кочерижка коротка. Капуста Колобок добре зберігається практично до квітня. Гібрид стійкий до багатьох захворювань, тому з ним можна отримувати великі врожаї без використання хімії.
Капуста Тюркіс / Türkis
6.00 грн
Капуста Харьківська зимова
5.00 грн
Капуста Цвітна Іглу
8.00 грн
Сортцвітної капусти з середньопізнім періодом вегетації (90-100 днів). Суцвіття велике, щільне, білого кольору, масою 1,5-1,7 кг. Головні переваги сорту - це висока врожайність і відмінний смак. Ще однією особливість є те, що рослина не йде в стрілку. Використовується у свіжому вигляді для заморозки, маринування та консервування.
