vaga |
15г |
---|
Морква Натофі / Natofi
8.50 грн
“Натофі” – сорт нантського типу, з високими товарними та смаковими властивостями та високою цукристістю. Вегетаційний період, від сходів до технічної стиглості, 95-115 днів. Коренеплід циліндричної форми, великий, вирівняний, шкірка тонка і гладенька, з маленькою серцевиною, оранжево-червоного забарвлення, довжиною 20-22 см. Гичка міцно тримається до коренеплоду, але має маленьке місце прикріплення. Сорт широко використовують в кулінарії, при консервуванні, для приготування соку, є придатним для споживання у свіжому вигляді та для довготривалого зберігання.
Category: Морква
Additional information
Related products
Морква Карамелька
8.50 грн
Морква Каротель
8.50 грн
Морква Королева осені
8.50 грн
Морква Мармеладка / Marmelade
8.50 грн
Морква Олімпус
8.50 грн
Пізньостиглий сорт моркви, який зроблений чеськими селекціонерами. Форма коренеплоду веретеновидна з тупим або злегка загостреним кінчиком. Довгий (20см), рівний, середньої ширини плід (маса одного 74-130 г) має привабливий товарний вигляд і відмінний смак. Головка моркви опукла, серцевина середнього розміру, помаранчева, вона відрізняється від червоно-помаранчевої оболонки. Дуже любить вологу і пухкий грунт.
Морква Фанта / Fanta
8.50 грн
Морква Фінезія / Finesia
8.50 грн
Пізній сорт (140-150 днів рослинності) дуже родючий з дуже хорошою структурою. Він утворює коріння з рівним оранжево-червоним поперечним перерізом, злегка конічним з циліндричною формою з загостреним підставою. Цей сорт можна вирощувати для прямого споживання і для переробки в соки, прекрасно підходить лоя тривалого зберігання.
Морква Фламір
8.50 грн
Високоврожайний середньостиглий сорт. Від сходів до збирання врожаю 100-110 днів. Коренеплоди великі, яскраво-помаранчеві, циліндричні, довжиною 18-20 см. Поверхня гладка з маленькими очима. Відмінні смакові якості. Універсального призначення. Культура вимоглива до вологи та родючості грунту. Для отримання дружних сходів насіння рекомендується намочувати у воді кімнатної температури на добу, потім просушити при температурі 15-16 ° C до сипучості. Висівати у вологий грунт на глибину 2-3 см.