| vaga |
15г |
|---|
Морква Роте Різен
9.00 грн
Пізньостиглий сорт. Рекомендується для переробки та зимового зберігання. Коренеплід видовжено-конусовидної форми з тупим кінчиком, довжиною 22-24 см. Серцевина та кора помаранчеві. Маса коренеплоду 76-135 р. Високий вихід товарної продукції. Дає відмінні результати при підзимовому посіві та вирощуванні на важких ґрунтах. Стійкий до цвітіння.
Категорія: Морква
Додаткова інформація
Схожі товари
Морква Апельсинка
9.00 грн
Морква Долянка
9.00 грн
Пізньостиглий високоврожайний сорт з відмінними смаковими якостями. Вегетаційний період - 150 днів. Коренеплоди видовжено-конічної форми, довжиною 19-25 см, інтенсивно-оранжевого забарвлення, з невеликою серцевиною. Сорт характеризується високим вмістом каротину і вітамінів, що важливо для виготовлення соків для дітей. Коренеплоди без тенденції до утворення бокових коренів, вирівняні і гладенькі, не розтріскуються. М`якуш ніжний і соковитий.
Морква Ескімо
9.00 грн
Морква Eskimo відрізняється незвичайною витривалістю до холоду. Сорт пізній. Коренеплоди циліндричної форми, помаранчеві, з супер-солодким смаком і чудовим ароматом, з підвищеним вмістом каротину і цукрів. Використовується для споживання у свіжому вигляді, всіх видів переробки і тривалого зберігання.
Морква Каротель
9.00 грн
Морква Мармеладка / Marmelade
9.00 грн
Морква Медовая
9.00 грн
Універсальний середньопізній сорт для свіжого споживання і зимового зберігання. Формує врожай за 115-130 днів від сходів. Коренеплід нантського сортотипа, довгий, масою 120-210 г. Смак відмінний, солодкий. Зміст загального цукру доходить до 10%, каротину - до 12 мг на 100 г сирого речовини. Урожайність 5-7 кг / м2.
Морква Оленка
9.00 грн
Морква Флоріда
9.00 грн
Високоврожайний середньопізній гібрид з високою якістю коренеплодів. Забезпечує відмінні результати на важких грунтах. Від сходів до збирання 120-130 днів. Гібрид має високу стійкість до хвороб і генетично стійкий до стрілкування. Коренеплід масою 170 - 200 г, з високим рівнем каротину. Смак відмінний. Зберігається до нового врожаю без втрати споживчих якостей.
