vaga |
1г |
---|
Додаткова інформація
Схожі товари
Салат Адінал / Adinal
4.00 грн
Середньораннійсорт олійного типу, період вегетації 65-75 днів. Сорт можна використовувати для цілорічного вирощування. Голови округлі, середнього розміру. Листя від світло-до середньо-зелених, злегка пухирчасті. Сорт добре переносить короткочасне зберігання після збирання врожаю. Стійкий до цвітіння, салатної гнилі.
Салат Американський коричневий
3.50 грн
Салат Американськийкоричневий - сорт листового салату. Ранній період дозрівання 45-60 днів. Формує середніх розмірів листяну розетку напіввідчиненого типу. Листя пухирчасті, яйцевидно-зворотного форми з повними краями і слабкою хвилястістю, середні по довжині. Мають коричнево-зеленою забарвленням. На смак насичені і соковиті, не гіркі, хрусткі. Відмінне товарне і смакове якість. Відмінна регенерує здатність, швидко формує масу, стійкий до формування квітконосів. Призначення: свіже споживання.
Салат Ендівій Валлоне
4.00 грн
Салат Ендівій Валлоне вимогливий до родючості грунту, не витримує кислотності, свіжого перегною і посухи. Краще вирощувати на добре освітлених і захищених від вітрів ділянках. Ранні весняні заморозки можуть викликати передчасне цвітіння. Для отримання повноцінного врожаю рекомендується головки пов'язувати в пучки, щоб отримати беложелтую розетку листя з характерним гірким присмаком. Прі не достачі вологи листя не досягає нормальних розмірів, грубіє стає гірким. Має слабо гострий смак, обумовлений наявністю интибин, який має лікувальні властивості. Висів: з квітня по липень в грунт або через розсаду (30-35 днів). Збір врожаю: з травня по серпень в ранкові години до настання спеки.
Салат Одеський кучерявець
7.00 грн
Середньопізній сорт листового салату. Вегетаційний період від сходів до збору — 65-75 дні. Формує нещільну напівпідняту розетку середнього розміру, масою до 250-300 г. Листки великі, цілісні, світло-зеленого кольору з дрібнохвилястими краями, хрумкі, соковиті, без гіркоти. Сорт цінний багатим вмістом вітамінів і мінеральних речовин. Придатний для приготування салатів, використовують в перших стравах. Продукція характеризується лежкістю і транспортабельністю. Оптимальна температура для розвитку — +18-20°С. Сорт можна вирощувати в закритому і відкритому грунті. Переносить заморозки до -7°С. Рослина чутлива до затінення та загущеності. Догляд полягає у помірному поливі, підживленні рослин та розпушуванні міжрядь.