vaga |
1г |
---|
Салат Рукола Колтівата
4.00 грн
Салат Рукола Колтівата Скоростиглийсорт рукколи, листя якої цінуються за неперевершений горіхово-гірчичний смак. Рослина формує повноцінну розетку листя висотою 10-15 см, за короткий проміжок часу (20-25 днів). Соковиті листя багаті ефірними маслами, вітамінами і мінералами, тому широко використовується для приготування різноманітних салатів, а також приправ для м’ясних і рибних страв. Сорт не вимогливий до умов вирощування, його можна вирощувати як у відкритому, так і закритому грунті.
Category: Салат
Additional information
Related products
Гірчиця червона
4.00 грн
Салат Ендівій Валлоне
4.00 грн
Салат Ендівій Валлоне вимогливий до родючості грунту, не витримує кислотності, свіжого перегною і посухи. Краще вирощувати на добре освітлених і захищених від вітрів ділянках. Ранні весняні заморозки можуть викликати передчасне цвітіння. Для отримання повноцінного врожаю рекомендується головки пов'язувати в пучки, щоб отримати беложелтую розетку листя з характерним гірким присмаком. Прі не достачі вологи листя не досягає нормальних розмірів, грубіє стає гірким. Має слабо гострий смак, обумовлений наявністю интибин, який має лікувальні властивості. Висів: з квітня по липень в грунт або через розсаду (30-35 днів). Збір врожаю: з травня по серпень в ранкові години до настання спеки.
Салат Рукола Корсіка
3.00 грн
Салат Рукола Корсіка Швидкозростаючий, холодостійкий середньостиглий сорт. Перший урожай зелені отримують вже через 2 тижні від сходів. Зелень з багатющим комплексом вітамінів і мікроелементів, з неповторним пікантним смаком. Врожайність листя 2,5 кг / м2. Щоб отримувати зелень в безперервному режимі, проводять повторні посіви з інтервалом 10-15 днів.
Цикорій салатний Росса Де Тревізо 3
3.30 грн
Середньостиглий сорт салатного цикорію типу Радиччіо. Вегетаційний період – 65 днів після сходу. Призначення – Придатний для вирощування у відкритому ґрунті. Червоний цикорій із Тревізо (італ. radicchio rosso di Treviso) - один із видів цикорію. Листя його червонувато-бордове, стебло пофарбоване в білий колір. Він схожий на красиву екзотичну квітку, пелюстки якої мають подовжену форму і нагадують шпажки, тому її також називають "radicchio rosso spadone". Смак червоного цикорію гіркуватий, що трохи нагадує мигдаль; за консистенцією він має бути трохи хрустким. Рослина дуже корисно здоров'ю, т.к. багате водою (до 94%) і мінеральними солями.