vaga |
0,2г |
---|
Перець Корно ді Торо Джіало
4.50 грн
Дуже скоростиглий, одним з перших з’являється як на зеленому, так і на червоному ринку. Прямостояча, компактна рослина перцю з короткими міжвузлями. Перець збирають через 100-150 днів після пересадки, рогоподібної форми, довжиною 16 см, з товстою гладкою жовтою м’якоттю. Жовтий бичачий ріг підходить для вирощування в теплицях і відкритому грунті. Перець – корисний і поживний гарнір, багатий на вітаміни С і А, який вживають на кухні різними способами: запеченим, в запіканні, для рулетів і начинок; печеня для вегетаріанських страв; смажені, для типових рецептів, таких як приготування капонати та перцевого крему, які можна покласти на макарони.
Категорія: Перець
Додаткова інформація
Схожі товари
Перець Барбурка / Barbórka
Ранньостиглийсорт, призначений для вирощування в тунелях, який дозріває вже через 75-80 днів після висадки розсади. Висота рослини 50-60 см. Плоди кубоподібні та складаються з м'ясистих стінок завтовшки 6-7 мм. Шкіра і м'якуш спочатку темно-зелені, при фізіологічному дозріванні стають темно-червоними. Солодкі, міцні, соковиті плоди можна вживати сирими, смаженими, приготовленими на пару, обсмаженими в скибочках і поданими з крупою, рисом, пастою та м'ясом.
Перець Богатир
Середньостиглий, високоврожайний сорт. Період від появи сходів до технічної стиглості 115-130 днів. Кущ штамбовий, заввишки 55-70 см. Плоди циліндричної форми масою 90-150 г. В технічній стиглості червоного забарвлення. М'якуш солодкий, соковитий, товщиною 5-6 мм. Використовують у технічній і біологічній стиглості в свіжому вигляді і для переробки.
Перець Джоллі F1
6.50 грн
Раннійсорт солодкого перцю італійської селекції. Рослини напівштамбові 50-60 см заввишки. Плоди кубовидний розміром 10х10 см, товстостінні, чотирикамерні, вагою 200-220 г. В технічній стиглості плоди зеленого кольору, в біологічній - червоного. Сорт характеризується підвищеним вмістом цукрів та має високі смакові якості. Призначений для вживання в свіжому вигляді та консервування.
Перець Йоло Вондер
ПерецьЙоло Вондер (Jolo Wonder). Солодкий, ранньостиглий урожайний сорт перцю. Поліпшений штам солодкого перцю Чудо Каліфорнії (CALIFORNIA WONDER), плоди у нього більші та рослини більш стійкі до хвороб. Дає врожай великих плодів масою 200-300 г. Плоди красиві, видовжено-кубоподібні, товстостінні (стінка 9-10 мм), м'ясисті. Смачна, хрумка м'якоть ідеальна в салатах, гарний для фарширування. Кущі невисокі 50-60 см.
Перець Квадрато Д’Асті Джіало
4.50 грн
Високоврожайний сорт солодкого перцю з яскраво-жовтими плодами. Ранньостиглий: період від сходів до настання дозрівання становить 110-120 днів. Кущ заввишки 50-60 см у теплиці, компактний. Плоди масою 150-200 г, товщина стінок – 7-9 мм. Забарвлення в технічній стиглості - зелене, в біологічному - жовте. Смак плодів – солодкий, дуже соковитий, аромат – класичний перцевий. Сорт використовується у свіжому вигляді у салатах, для консервування, фарширування та приготування на грилі.
Перець Сатрапо F1
6.50 грн
Надзвичайно продуктивний та скоростиглий гібрид солодкого перцю. Здатний зав'язувати однорідні за розміром плоди у несприятливих умовах вирощування. Період від сходу до технічної стиглості менше 100 днів. Рекомендується для вирощування в захищеному грунті та плівкових укриттях. Перці великі, з товстими та м'ясистими стінками, середньою масою 250 г. У технічній стиглості – темно-зелені, у біологічній – жовті. Гібрид має високу стійкість до бактеріальних та вірусних захворювань.
Перець Скарб F1
Ранньостиглийгібрид (від сходів до технічної стиглості 115-120 днів) з підвищеним вмістом аскорбінової кислоти, неперевершеним смаком і якістю плодів. Рекомендується для вирощування у відкритому грунті, під тимчасовими плівковими укриттями і в теплицях. Порадує стабільними, високими врожаями в будь-який рік. Перці конусоподібні, товстостінні (товщина стінки 7,0-8,0 мм), масою 90-120 г. М'якуш дуже соковита, солодка, хрустка, з приємним перцевим ароматом. Ідеально підходить для свіжого споживання, заморожування і традиційного сезонного консервування.
Перець Спрінгбокс F1
6.50 грн
Ранньостиглий великоплідний гібрид із товстою, соковитою, солодкою м'якоттю французької селекції. Підходить для вирощування у відкритому і захищеному грунті. Період від появи сходів до збирання перших перчиків 95-100 днів. Средняя масса плода 250г.Плоди рекомендовані для домашньої кулінарії та різних видів переробки: заморозки, сушки, фарширування. Гібрид цінується за високу врожайність і тривале плодоношення. Добре витримує зниження температури та короткочасні похолодання.