Огірки, Опис сортів

Огірок Аладдін F1 – один з найбільш універсальних сортів

Огірок Аладдін – один з найбільш універсальних сортів. Придатний для вживання в їжу в сирому вигляді і для консервування, в якому не втрачає свого кольору. Це дуже врожайний сорт і відрізняється дуже високою стійкістю до хвороб.

опис
Виведений більше 20 років тому сорт огірка Аладдін досі широко цінується і його часто вибирають власники аматорських городів і професійні садівники. Це сорт, який створює дуже маленькі рослини з уповільненим ростом, але дуже рясними врожаями.

На пагонах з’являються переважно жіночі квітки, вони також досить сильно облистнені. Плоди дозрівають середньорано, але майже одночасно, вони короткі і дуже рівні за розміром, схожі за формою. Їх шкіра має яскраво-зелений колір і злегка позначена маленькими бородавками.

застосування
Сорт Аладдін має цілий список переваг. Рекомендується для аматорського вирощування через дуже низьку вимогливість до грунту. Також підходить для комерційного вирощування, головним чином завдяки досить легкому і швидкому збору врожаю – плоди легко відділяються від плодоніжок.

Додатковою перевагою є надзвичайна стійкість до захворювань, в першу чергу до пероноспорозу та інших типових хвороб і шкідників, характерних для гарбузових.

Завдяки рівномірній врожайності та невеликим розмірам огірки сорту Аладдін особливо придатні для консервування, але їх можна використовувати і для інших консервів, при яких вони не втрачають свого кольору та твердості.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *