Огірки, Опис сортів

Огірок Паризький корнішон – надзвичайно смачний сорт корнішона

Огірок Паризький  корнішон – дуже смачний сорт корнішона. Характеризується хорошою врожайністю і високою стійкістю до хвороб, хоча не до всіх – на жаль, не виявляє толерантності до пероноспорозу.

Опис
Паризький  корнішон — середньоранньостиглий сорт. Дає дрібні плоди зі співвідношенням довжини до ширини 2,6:1. Вони вкриті світло-зеленою шкіркою, позначеною світлими смугами, що тягнуться на 2/3 довжини огірка. Крім того, на шкірі є бородавки середнього розміру, але їх небагато. Плоди представленого сорту можна охарактеризувати як циліндричні за формою, і при цьому – досить короткі. Остання ознака визначає спосіб їх використання, оскільки вони в основному призначені для потреб переробної промисловості, для виробництва корнішонів.

Культивування
Насіння потрібно висівати точково в середині травня. Обов’язковою умовою для початку вирощування є припинення заморозків, тому при виборі конкретної дати рекомендується враховувати, перш за все, критерій тепла. Щоб полегшити це завдання, можна виміряти температуру грунту, яка повинна бути в межах від 10 до 20 ° С. Відстань між рядами з рослинами повинна бути не менше 80 або навіть 100 см. Однак, коли йдеться про відстань між окремими зразками, рекомендований проміжок приблизно 15 см. Період збору врожаю представленого сорту триває з липня по вересень.

Зберігання
Огірки Паризький  корнішон можна зберігати в прохолодному погребі максимум тиждень. Однак, якщо ми хочемо продовжити їх довговічність, нам довелося б помістити їх у холодильну камеру, де температура повітря була б 1-2 ° C і відносна вологість -80-90%. Пам’ятайте, однак, що огірки, винесені з такого приміщення, повинні бути з’їдені протягом двох діб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *