Огірки, Опис сортів

Огірок Юліан F1 – один з найпопулярніших універсальних сортів

Сорт огірок Юліан дуже часто вибирають городники. Вони дуже стійкі до захворювань, а за своїми властивостями ідеально підходять як для засолювання, так і для ранньолітніх малосольних огірків.

Опис
Рослина характеризується невеликим габітусом з майже виключно жіночими квітками. Сорт середньопізній, плоди з’являються переважно на бічних пагонах, мають правильну циліндричну форму.

Шкірка має інтенсивний зелений або темно-зелений колір, який зберігається до кінця вегетації та після обробки. Плід досить гладкий з невеликими борозенками і бородавками середнього розміру, з яких ростуть білі шипи.

Огірки Юліан не схильні до утворення насіннєвих порожнин або надто товстих плодів. Загальна врожайність не найвища, вона на середньому рівні.

Застосування
Огірки Юліан відмінно підходять як малосольні або мариновані огірки – на це впливає не тільки їх середній розмір, але і те, що вони не дають порожніх насіннєвих камер. Вони красиво виглядають у банках, тому що навіть після обробки та бродіння зберігають яскравий зелений колір.

Це один з найпопулярніших сортів, адже незважаючи на те, що вони досить пізно починають давати врожай, плоди з’являються навіть в кінці літа і на початку осені. Крім того, цей сорт надзвичайно стійкий до хвороб і шкідників, особливо до парші гарбузових і пероноспорозу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *