Огірки, Опис сортів

Огірок Вісконсін – рівномірний і врожайний консервований сорт

Огірок Вісконсін, як випливає з назви, є сортом американського походження. Його найбільшими перевагами вважаються стійкість до хвороб і навіть урожайність. Завдяки своїм якостям ідеально підходить для вирощування для потреб переробної промисловості.

Опис
Цей сорт дозріває помірно рано. Утворює досить дрібні плоди рівної циліндричної форми, трохи звужені на кінцях. Їх довжина коливається від 12 до 15 см, і вони досить широкі – їх співвідношення сторін становить 2,7:1. Темно-зелена шкіра чітко ребриста і покрита великими, але нечисленними бородавками. У фазі росту огірків на них з’являються чорні колючки. Плоди Wisconsin мають трохи світліші кінчики та часто вкриті світлими смугами на половині довжини.

Культивування
Насіння слід висівати безпосередньо в грунт у другій-третій декаді травня. Висаджувати їх можна як по 3-4 в одне гніздо, так і окремо через 5-8 см в ряду. Міжряддя повинні становити 80-120 см. При сприятливих умовах урожай слід очікувати в період з липня по вересень.

Властивості
Огірок Вісконсін характеризується перш за все дуже високою плодючістю, але це не єдина його перевага. Виявляється, цей сорт надійно дає врожаї високої якості, тому викликає інтерес у виробників маринованих і маринованих огірків. Не дивно – його плоди рівні і не схильні жовтіти або спучуватися. Гарна структура врожаю також є результатом стійкості сорту до борошнистої роси, вірусної мозаїки та парші гарбузових. На жаль, Вісконсін не стійкий до пероноспорозу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *