Огірки, Опис сортів

Огірок Маркус F1 – сорт зі смачними плодами без гіркоти

Роздумуючи про смачні, злегка гіркуваті огірки, не варто обминати сорт Маркус. Його плоди генетично позбавлені часто небажаного гіркого смаку.

Характеристика
Огірок Маркус — гібридний сорт від раннього до середньораннього в залежності від кліматичних і ґрунтових умов, що склалися. Серед багатьох сортів виділяється високою врожайністю товарних і солоних огірків.

А ці гарні, світло-зелені з прожилками, тонкі, затуплені на кінцях і світліші (співвідношення сторін 3,1:1). Це товстобородавчастий різновид, бородавки середнього розміру і помірної кількості. Рослини добре ростуть і розвивають багато жіночих квіток.

Обробіток поля
Насіння висівають у травні на відстані 80х120 см. Маркус має досить високі вимоги до ґрунту – віддає перевагу родючому, гумусному, багатому поживними речовинами, вологому та повітряному ґрунті. Замислюючись про вирощування, вибирайте правильне місце – найкращим буде місце без бур’янів, відокремлене, захищене від вітру і досить сонячне місце. Збирати огірки починаємо з липня по вересень, послідовно кожні кілька днів.

Опір
Сорт Маркус демонструє високу стійкість до однієї з найнебезпечніших хвороб огірків – парші гарбузових. Стійкий і до пероноспорозу, але за сприятливих для цього збудника умов уражається ним.

Застосування
Це відмінний сорт для переробки – підходить для виробництва маринованих, маринованих і маринованих огірків. Це також хороший сорт, рекомендований для безпосереднього споживання – він позбавлений гіркоти!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *