Огірки, Опис сортів

Огірок Андрус F1 – дуже врожайний сорт, ідеальний для засолювання.

Сорт не належать до числа найбільш ранніх сортів, але Огірок Андрес часто вибирається виробниками, в основному через високу врожайність і стійкість до хвороб. Вони придатні в першу чергу для маринування, а після обробки довго зберігають колір і твердість.

звичка
Рослина характеризується невеликим габітусом і значним переважанням жіночих квіток, розміщених по 1-3 у вузлі. Ранні плоди з’являються пізніше, але врожайність стабільна протягом усього періоду вегетації.

Сорт Андрус дуже родючий, загальна врожайність коливається в межах 470-600 ц/га, з них до 80% придатні для продажу. Плоди форми, циліндричні, але можуть бути одиничні викривлені екземпляри.

Шкірка вирізняється таким же, світло-зеленим кольором, трохи світлішає в слабко виражених довгих борознах. Огірки покриті дрібними, досить численними бородавками.

Застосування
Огірки сорту Андрусь дуже гарні для засолювання, оскільки зберігають свою твердість навіть після обробки, але придатні і для консервування. Після обробки вони зберігають свій колір і належну твердість.

Вони чудово себе почувають на присадибних ділянках, оскільки виявляють високу толерантність до пероноспорозу і досить стійкі до захворювань. Більше того, урожай надзвичайно стабільний, тому нам не доводиться збирати плоди щодня.

Але при вирощуванні огірків цього виду слід пам’ятати, що відстань між їх рядами повинна бути трохи більше середнього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *